Žestoko! Napadnut Rade Bogdanović!
Žestoko, napadnut Rade Bogdanović, Foto: RTS/Printscreen

auuu

Žestoko! Napadnut Rade Bogdanović!

Na teškom udaru

Objavljeno:

Srpska fudbalska reprezentacija pokazala je zube prvaku Evrope Španiji, na startu A divizije Lige nacija. Nacionalni tim Srbije u kojem je bio veliki broj novih i mladih fudbalera odigrao je muški i hrabro protiv velikog favorita i na kraju zasluženo izborio remi bez golova.

Miroslav Nestorović, poznati fudbalski menadžer, koji živi na relaciji Beograd - Marbelja, odlično je upoznat sa prilikama u Španiji, jer je u toj zemlji živeo više od tri decenije. Bio je na stadionu "Rajko Mitić" i uživo posmatrao utakmicu između Srbije i Španije.

Rade Bogdanović
Rade Bogdanovićfoto: Printscreen/RTS1

Dotakao se Miroslav Nestorović i TV analitičara i kritičara reprezentacije i selektora i verbalno napao Radeta Bogdanovića:

- Gde je onaj genije Rade Bogdanović? Da li je gledao utakmicu? Vidim da poslednjih meseci snima reklame, izborio se za pet minuta slave... Deluje mi kao ovi likovi iz rijaliti programa. Kakve on gluposti priča? Prvo je terao Sergeja, pričao svašta o njemu, a pre neki dan mu isti taj Sergej fali u reprezentaciji... Lupeta, ništa drugo, samo narod slabo pamti, a on hvata na caku. Kaže, bio je on igrač... Lepo. Jeste, ali ima milijardu takvih. Gde je on to radio? Ima li minuta jednog da je radio kao trener? Otvoreno kažem da on ne vidi fudbal u pravom smislu reči. Njegova vizija fudbala je iz crtanih filmova. Ozbiljne analize se ne daju iz studija... Moraš biti na utakmici, da vidiš kretnje igračaj, linije tima, ideju trenera... A on sedi u studiju sa još dvojicom likova... Njih trojica u istim odelima, sa istim mašnama... Ma, smešno - rekao je Nestorović.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso sport/Kurir/A.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.